Докосна ме с милувка бризът,
с косите ми немирни заигра.
С ръцете ти обгърна ме задъхан
и в летен танц ме завъртя.
Запя морето с шепота на морските вълни,
за стъпки влюбени, за лунната пътека,
за тайнствени звезди...
Въртяха се със нас дървета,
въртяха се скали.
Отново те намерих, отново аз и ти.
© Мария Венциславова Все права защищены