26 мая 2024 г., 09:45

L’Europeo 

  Поэзия
113 0 0

Ултрамодерно,

                            списание лукс.

Задоволява и

                         най-жълтия вкус.

 

Със спектър е респектиращ,

наведнъж го изгълтваш,

но щом го филтрираш,-

                  утаява се ... „жълто“.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??