26 мар. 2013 г., 20:24  

Агент "Буда" 

  Поэзия » Юмористическая
422 0 0

Сред народа голяма възбуда -

разкриха досието на агент "Буда".

Бойко разкритията отрича,

но да брани престъпници обича.

Колеги са му, какво да прави.

Гледа той тях да оправи.

Тъй индийският принц "мъдрец"

оказа се мафиот и крадец!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??