С грапава кожа, но свеж и ухаещ,
с кръгла главичка и огнено палещ,
с кисел характер и жълта премяна
витамините в него са цяла поляна.
Той приятел е със чая и помощник на болни,
слагаме от него в пая и всички много са доволни.
Той лимончо се нарича и вас, децата ви обича!
© Детелина Александрова Все права защищены
И - Искрящ
М - Месест
О - Огнен
Н - Невероятен