10 дек. 2011 г., 22:11

Липса 

  Поэзия » Любовная
473 0 0

 

Липса

 

Липсва ми чаровната ти усмивка, 

ти ме превръщаш в щастливка,

с погледа си ме изгаряш,

мислите бурни като ураган оставяш,

доизживей ме,

изцяло завладей ме,

плени ме хронично,

обади се,

от съмнения в чувствата ми спри се!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??