Бих искал да си до мен, но сега вече те няма.
Пренебрегнах те, докато душата ми тихо тлееше.
Живееше в тъга и носеше своето бреме,
аз бях толкова близо.
Вече те няма.
Тъжно е сега и вече не остана време.
Над снимката на гроба погледът ми се рееше.
Бих искал да съм с теб, но сега вече ме няма.
© Денис Метев Все права защищены