17 янв. 2013 г., 12:41  

Липса на извинение 

  Поэзия » Гражданская
398 0 0

И Бойко бил живеел бедно.

Добре, генерале, ама дали е редно

сега, когато веч си милионер,

да си груб като милиционер

към жената с пръстена златен.

В затвора трябва да си пратен,

а ти - мафиотът, нагло се държиш.

А ти, българино, недей да спиш!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??