12 дек. 2008 г., 10:43

Липсвам 

  Поэзия
575 0 1
Събрах всички свои вещи от твоята стая
и си тръгнах с надеждата,
че като се събудиш, ще
забележиш, че ме няма...

Само сърцето си оставих на възглавницата до теб...

Дали като отвориш очи,
ще почувстваш, че ти е
някак си празно, без да знаеш
причината за това?

Или няма да забележиш,
че всичко мое липсва?
Почти всичко!

Сърцето ми е там и чака
да ме повикаш,
за да продължим заедно напред...
за пореден път...

12.12.08

© Поли Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Написала си тъжно... писмо. Постарай се повече, може и да се получи
    Успех!
Предложения
: ??:??