Липсваш ми безумно, безнадеждно,
липсваш ми, а теб те няма,
липсваш ми, къде се скри,
липсваш ми и силно ме боли!
Липсваш ми сега в нощта,
липсва ми и твоята топлина,
липсваш ми, не ми се спи,
липсваш ми, сърцето ми кърви!
Липсваш ми,не мога да го понеса,
липсваш ми, а не вярвам в чудеса
липсваш ми и плача неутешимо,
липсваш ми, но знам - не всичко е простимо!
© Мария Все права защищены
прегръщам те, с обич...