Липсваш ми!
Без тебе слънцето не е така красиво!
Липсваш ми!
Дори цветята губят своя аромат!
Липсваш ми!
И сякаш нищо в мене не е живо!
Липсваш ми!
Светът потънал е във мрачен цвят!
Липсваш ми !
Любовта ми все към тебе се издига!
Липсваш ми!
Жадувам пак да видя твоя лик!
Липсваш ми!
И въздухът не ми достига!
Липсваш ми!
В нощта дали ще чуеш моя вик?!
© Дафи Сидова Все права защищены