Не си отивай!
ще ми липсваш...
Слънцето залязва,
душата умира,
редът се спазва..
Не си отивай!
липсваш ми...
Ноща студена
обгърнала е мене...
Не си отивай!
липсваш ми - чувствимо
Небето изсветлява,
но волята ми изтънява..
Не си отивай!
липсваш ми - нормално
чакам да те видя
в времето безкрайно...
Не си отивай!
липсваш ми...
Отново
и отново...
© Краси Димитров Все права защищены