1 февр. 2017 г., 11:26  

Липсваш ми дори когато си до мене 

  Поэзия » Любовная
456 2 3

ЛИПСВАШ МИ ДОРИ КОГАТО СИ ДО МЕНЕ

 

Липсваш ми ужасно.

Питаш ме: Кога?

Липсваш ми след малко

и преди. Сега.

Липсваш ми жестоко

днеска ти на мене.

Липсваш ми отдавна –

нощем, сутрин, денем.

Липсваш ми болезнено –

трудно дишам аз.

Липсваш ми мъчително

всеки миг и час.

Липсваш ми безкрайно.

Как така плени ме?!

Липсваш ми еднакво –

пролет, есен, зиме.

Липсваш ми и вчера,

днес, и вдругиден.

Липсваш ми, макар и

сгушена до мен.

 

***

 

Липсваш ми във всички мигове и часове,

липсваш ми във всички дни, сезони и години.

Липсваш ми в далечните пространства-светове –

там, къде изгубих твоите очи невинни.

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??