Липсваш ми,
ах, колко много!
Липсваш ми!
Душата ми в полета си,
все към теб е устремена.
В мислите ми единствен ти си.
Обичам те до болка и до лудост.
При мене ти не идваш.
Моля се да бъдем заедно
и спомени събирам,
за да не забравя.
Спомени от теб създадени:
кутийка от пръстен,
в нея сложила съм
счупените стъкалца –
видях те, когато мина и ги остави.
Розата, червената капачка на сърца,
шапката и искрящите ти очи в главата ми,
когато с нея беше...
Сега ти пиша,
а от очите сълзите стичат се
и пътечки по лицето правят.
Ах, да знаеш колко силно
по тебе аз копнея
и все още на този свят живея,
заради мечтата с тебе да сме заедно
в едно неразделимо цяло.
Липсваш ми!
© МД Все права защищены