ЛИПСВАШ МИ
(ВИК)
Липсваш ми,
така ми липсваш...
Липсва ми
усмивката чаровна...
Погледът искрящ
ми липсва...
Галещият глас,
целувките,
тялото ти бяло
в тъмнината...
Твоят смях,
така звънлив,
ми липсва...
Всеки миг
пред себе си
те виждам...
19.07.2013 г.
© Вили Димитрова Все права защищены