8 нояб. 2009 г., 01:15

Липсваш ми... винаги... 

  Поэзия
704 0 0

Погледът ти докосна сърцето ми...

Твоята любов ме завладя...

Дръж ме в своите прегръдки,

ела по-близо, ела по-близо до мен...

 

Той се сърди на мен,

аз се сърдя на него...

Но чувствам,

че трябва да говоря със него...

 

Сред тълпата и в самотата...

В дълбините на моето желание..

В болка и страдание...

Липсваш ми... винаги...

 

Твоята любов е моят живот...

Не мога да загубя обичта ти...

Опитвам дни и нощи,

но не мога да изтрия образа ти...

 

В съня ми и  когато съм будна...

И в светлина и тъмнина...

В болка и страдание...

Липсваш ми... винаги...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??