Ти попиваш върху мен
като по лист хартия.
Нежно ме обгръщаш,
красиви думи връщаш
и сякаш плъзга се сатен.
Целуваш страстно,
докосваш властно!
До всяко кътче
на душата стигаш,
ти пируваш, ти не спираш!
Събличаш ме със жест
и пишеш като писар,
разбунваш бури, огън,
разтапям се като пред бисер...
Не мога повече да те отблъсквам!
Отхвърлям и нелепия си срам!
Искам на страст и мигове блажени
до сутринта да се отдам...
© Теди Георгиева Все права защищены