24 февр. 2013 г., 10:39

Листа и цветя 

  Поэзия
792 0 5

 

Момиче едно между сто

повярва на нечии пръсти.

То беше зелено листо,

но в любещи пръсти разцъфна.

 

На пръсти добри радостта

разцъфна ни рано, ни късно.

Цветята са бивши листа,

поискали да ги откъснат.

 

© Валентин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??