Стегни си тялото от мускули.
Душата ти да е скала.
Не страдай повече от скрупули.
Гордей се само със дела.
Че път те чака със семафори.
Минавай право и без страх.
Преглъщай думи, като нафори...
Чисти душата си от прах.
© Никола Апостолов Все права защищены