Когато обичаш...
няма смисъл, значение
колко страстно отричаш,
че много обичаш!
Когато обичаш...
смисъл нямат твърдения -
и до гроб да се вричаш,
че страшно обичаш!
И дори да отричаш,
и дори да се вричаш
колко силно обичаш...
Любовта е нетленна,
тя блести неизменна,
има своя логичност.
Няма да се усили,
нито да намалява.
Няма да се побира
в твойта крехка представа.
Затова остави я
ти докрая такава...
И докрай запази я -
волна, недосегаема!
© Мария Радкова Все права защищены
Любовта!