Дали е дъжд, или е сняг -
не е съществен тоз въпрос!
Щом стихне вятърът - кап, кап,
а после - пляк и пляс, и пльос!
- Таз локва, мамо, ми купи! -
крещи възторжен детски глас.
- Ех, нямам толкова пари! -
с усмивка отговарям аз.
© Галина Белинска Все права защищены