Лош кредит
Животът ми -
лош кредит...
Банката вчера
пак вдигна лихвата.
Вече не мога
да плащам цената
да съм щастлива,
да съм усмихната...
Един забравен
влог имам -
стара любов,
дето
не се олихвява...
Утре бягам
в заложната къща:
Ще я оставя...
19.11.2010 год.
© Радка Миндова Все права защищены