4 нояб. 2011 г., 06:31

Лошата в мен 

  Поэзия » Любовная
645 0 4

Не събуждай лошата в мене -

ще съжаляваш, обич, за това!

Не събуждай лошата в мене -

ще изгарят твоите сетива!


Страни от нея, нека знае,

че не можеш да си тук!

Бягай, на любов ще заухае:

всеки поглед, жест и звук!

Не ù се давай, от любов ще затрепериш,

щом доближи те тя в нощта!

Лошата не я допускай, сърцето ти да го пробие

с отровната стрела!


На допира ù нежен няма как да устоиш,

на устните ù топли, галещи с лек фетиш!

Неин завинаги оставаш, а в душата даже да кървиш!

Безмълвен ти оставаш, обречен за нея да гориш!

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??