Всичко е казано вече,
няма какво да добавим,
някой ще тръгва далече,
друг ще е малко оставен.
Няма да чувстваме липси,
скайпът ще бъде дежурен,
даже ще станем по-близки,
може и пак да се влюбим.
Някъде смях и гълчава
музика страстна залива,
някой небе обещава,
млада звезда се напива.
Любовен тираж се играе,
топки подскачат във транс,
ударих късмета накрая
от втория тото без шанс.
© Ивон Все права защищены