Моите бесове са много!
Блъскат се и се изяждат,
плюят и поглъщат огън.
Убивам ги и пак се раждат.
С въжета ги увивам нощем,
а те като конци ги късат...
Скъпи, бесовете ми са мощни!
Убий ги със целувки мръсни!
Те съскат - като пепелянки...
Ловец ли си? Вземи отрова.
Като уиски е - на глътки малки...
Целувай ме... Целувай много!
© Силвия Илиева Все права защищены