25.07.2008
Нали не искаш да ме имаш?
И знаеш, че не мога да съм твоя.
Макар да знам, че много ме обичаш.
Иди си, запази си за себе си покоя.
С мен животът ти ще бъде черен
и всеки ден ще е лоша магия.
Да, зная, ще ми бъдеш верен,
но бягай, че животът ти ще го затрия.
Върви далече, забрави ме,
в мен недей се влюбва,
щастие за теб не ще да има,
че всичко в тебе ще погубя.
За мен недей да се тревожиш.
Любов аз имам сред цветята.
Глава си морна искам да положа -
възглавка става ми тревата.
На самодивската поляна
танцувам в светлината озарена.
Недей от мен да се омайваш.
Бягай, влюбиш ли се, ще е за последно.© Erato Eratova Все права защищены