Лудост
Напоследък ситуацията е необичайна,
хората ме гледат странно.
Нима лудостта ми вече не е тайна?
Тогава изплува нещо в главата ми спонтанно.
Гласовете вече не стояха тихо,
пак внасят смут в напрегнатата обстановка.
Като актьор на театрална постановка,
животът ми от драма превърна се във психо.
Не винаги думите им ми помагат.
Макар и рядко да се появяват,
странни предложения те ми дават.
И да ги слушам настояват.
Но скоро пак ще настъпи тишина
и пак ще има нещастие и тъга.
Ще си отиде лудостта,
но дано да я замести радостта.
В.Николов
09.02.2012г.
© Веселин Все права защищены