15 авг. 2010 г., 21:59

Лудост 

  Поэзия » Любовная
670 0 3

Стига!

Гоня те! Тръскам глава!

Стига!

Моля те! Умът - отново в мъгла!

 

Вятъра викам

да разпръсне дъха ти.

Дъжда чакам

да измие плътта ти.

 

Не искам спомените да ме будят,

не искам стария кошмар.

Жена съм, а жените тайно могат

да правят дяволски неща.

 

Просто си тръгни от мисълта ми,

не заслужаваш тази глупост.

Просто напусни душата ми,

избягай днес от мойта лудост.

 

Скрий се! Слей се със Всемира,

че аз съм като лошия късмет,

когото искам - винаги намирам,

а този път посочих теб!

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Жена и половина!
  • Много завладяващо! Прекрасно е!
  • "Жена съм, а жените тайно могат
    да правят дяволски неща."

    и


    "...че аз съм като лошия късмет,
    когото искам - винаги намирам,
    а този път посочих теб!"

    ми изпълниха душата! Поздрав!
Предложения
: ??:??