2 авг. 2012 г., 15:39

Луксозно морско 

  Поэзия » Другая
436 0 2

кацнал вместо чайка
на върха на скалата
беззъбо отхапана
от багерите за следващото лято
той
презрително бе обърнал гръб
на морето
и се бе наклонил
с двете странични крила
отляво и дясно
за да прегърне потока туристи
търкалящ се по наклона
право към разкошната му
английска градина

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??