8 июн. 2011 г., 11:14

Луна 

  Поэзия
483 0 0

Луна

 

Загадъчна луна се появява 

и душата ми пленява, 

къпя се в нейния отблясък,

златистият ù цвят е  ярък,

тя е безбродна пътека, 

по която вървя към сърцето ти, 

докосвам мислено с нея лицето ти!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??