Лутаница
От "Биг Брадър"-овски тъпотии
започна да ми прилошава!
Моля те, смени канала!
Пусни ми Битивито!
Мегленчето да ми поохка
и да ми се възклицава...
Намери ми някъде сапунен сериал!
Откога тъжовни сълзи
не съм лял? Да се пречистя!
Че от кулинарните реклами
ошишках се с излишни килограми!
Не пускай Ники,
дето все ме убеждава
"Стани богат, стани богат!"
Опитвам се, но все не ставам !
Не съм достатъчно рогат ...
Професор Вучков ми пусни!
Юлиян да ми погука!
Нему поне от нищо не му пука...
Отприщва се и плещи
разни сурогати.
Обаждат му се,
канят го да им... подуха!
Пикантно е да слушаш!
За разтуха...
Не ща Гарелов!
Страдам, като гледам
мъките на стар, изпечен
журналист!
Да се мъчи и насилва
да се превърне в хуморист!
А, това е гологлавият Овен!
Еталона за оценка на таланти.
Ако го мериш по акъла,
ще трябва да е още
със тиранти!
За себе си използва главно АЗ,
а другите са тъпи като праз!
Артист ли е, певец или...
Скопец?
Като какъв с фалшиви звуци
и брадати мръсни вицове
мърси ефира!
И не остава с пошлостите си
човеците на мира?
Стига!
Прати дистанционното в екрана!
От мене зрител
със представката "теле"
не стана!
© Петър Петров Все права защищены