С песни птиците се гонят
из небесните поля.
Чуден аромат се рони
от невинните цветя.
Ореолът на луната
нежно свети с лъч суров.
На звездите се признават
предани щурци в любов.
Пак светулките въздишат
цяла нощ за утринта...
Чист по детски и усмихнат -
иде с птичи звън денят.
© Вилдан Сефер Все права защищены
пръска дивна красота!!!
Благодаря, Феичке! Хубаво е вечер да видиш такива картини!