С птиците пея весел рефрен
Ела, мое Лято, ела прегърни ме.
И бризът ме гали, на него съм фен.
Ела, мое Лято, ела целуни ме.
Вълните танцуват щастливи до мен.
Ела, мое Лято с любов ти дари ме.
Сред пясъчни замъци аз съм пленен.
Ела, мое Лято щастлив направи ме.
Към залез отива прекрасният ден.
Ела, мое Лято с деня остави ме.
Луната изгрява сред клони на клен.
Ела, мое Лято с мечти изпълни ме.
Там славеят пее с любов окрилен.
Ела, мое Лято в съня приюти ме.
Звездите премигват сред мрак кадифен.
Ела, мое Лято във лъч претвори ме.
А изгревът идва красив и червен.
Ела, мое Лято до теб ти вземи ме.
© Гедеон Все права защищены
Предлагам ви, да си попеете "Ела мое Лято"