Уморих се
да пресмятам и премислям
време
да преправям и съобразявам
планове
да пускам живота на пауза
в очакване
да получавам в последния ден
обаждане
"нещо изникна,
отлагаме"
отново и отново
същото обаждане
отлагащо ме
(ни)
© Доротея Все права защищены