Слънце. Липов цвят. Трева.
Рози. Юлски дъжд. Дъга.
Ято пъстри пеперуди.
Извор. Блясък. Пръски луди.
Вятър. Дъх на лавандула.
Утрин. Чайки. Плажна дюна.
Горски трепет. Хладна сянка.
Облак на сърце с осанка.
Слънчогледи и щурчета.
Украсени с цвят полета.
Допир на воал. Милувка.
Пъстър свят. Лъчи. Целувка!
© Данаил Таков Все права защищены