Слънце в косите ми весело грее,
лято във мене трепти,
нека душата ми радостно пее,
щом пак до мене си ти!
Искам букет, светлина и надежда -
нежни цветя от мечти.
Топлото лято към теб ме отвежда,
огнено в плен ме държи.
Тайна за мен любовта си остава,
сън от далечни страни,
всичко така в светлина засиява,
шеметно бяга, лети.
Искам ръката ти силна , красива,
устни, които горят.
Жаркото слънце така ме опива –
рони се златният цвят.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены