8 июл. 2024 г., 10:58

Лято 

  Поэзия » Любовная
140 3 1

Лято

 

Жега. Слънчеви лъчи.

Лято. Влюбени очи.

Полъх. Нежен морски бриз!

Пясък. Плаж. Море. Каприз.

 

Лодки. Кей. Копнеж. Мечти.

Две сърца и две души.

Залез. Облаци. Луна.

Хиляди звезди в нощта!

 

Мрак. Воал от кадифе.

Тишина. Простор. Небе.

Звън китарен. Тъжен глас.

Ехо. Песен в късен час.

 

Две следи , една душа.

Две сърца, една съдба.

Страст. Целувка. Вопъл тих.

И любов като във стих!

 

 

07.07.2024 г.

 

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??