Еднообразието свършва и започва нашата,
а също и вашата, поредна почивка,
в която всеки ходи където намери за добре
и прави каквото си поиска...
и зъбите си стиска, търпеливо
през по-голямата част от годината,
такава е картината, през лятото
кой е тоя дето помни зимата?
Начало на купони, плажове и дискотеки
излети в природата или на морето,
все едно къде, стига да се радва сърцето,
при което, във всеки от нас събужда се детето!
Хубаво е, весело е - синьо е небето ето
от хубавите жени често увисва ми ченето
така че, спокойно, бате, леко, общо взето
всичко започва и свършва там... от където.
© Явор Бачев Все права защищены