Дали
Дали в живот предишен
със тебе двойка сме били?
Дали душата ти е сродна
със моята душа, дали?
Когато ме погледнеш,
във мен се ражда любовта.
Когато ми говориш,
изгряват хиляди слънца.
Обичам всичко светло в тебе,
светът сияе в светлина
и образът ти с мен живее,
когато пада вечерта.
Дали в живот предишен
със тебе двойка сме били?
Дали душата ти е сродна
със моята душа, дали?
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены