16 июл. 2008 г., 06:56

Лято синеоко 

  Поэзия » Пейзажная
757 0 14
Лято е и синьо е небето,
кристално и дълбоко...
Хоризонтът докосва морето,
красота на момиче синеоко.

На изгрев мечтае
за потайността на залеза,
в сърцето на нощта ли е...
възпява изгрева !

Славеева песен я приспива,
чучулига в зори, глас извива.
Нежно звездите я милват в нощта,
слънце в косите заплита денят.

© Татяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??