Морска е мечтата ми вълнá,
морски вятър сред сърцето сее,
в утрото, сред снежна тишина,
изгрев като ален кораб грее.
Пухкав сняг навред се сипе вън,
летен морски вятър ме настига,
влизам в свиден летен морски сън,
лятно слънце на снега намига.
© Милена Френкева Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Беше посред зима, когато най-после разбрах, че вътре в мен има непобедимо лято »