Лъхтиш на хлад, скован във лед.
Ненужна коледна елха.
Лъхтиш на хлад, обвит във скреж.
Сълзата в дъхава смола.
Лъхтиш на хлад, покрита в сняг.
Чия любов ще погребеш?
Лъхтиш на хлад и утре пак
на някой ще се раздадеш.
Лъхтиш на хлад – убийствен мраз.
Парченца лед във летен град.
Лъхтиш на хлад, на смрад, на ад.
Икона на студен разврат.
© Тома Кашмирски Все права защищены
Разстреля ме!