Всеки лъже, че живота му харесва, аз лъжа себе си дори,
опитвам се лъжата да избегна, но тя в сърцето ми пламти.
Лъжа се, че мога да обичам, лъжа и в живота си се вричам,
лъжа се, че мога да живея, лъжа се - из облаците аз се рея.
Заобиколена от надежди и мечти - блян неизживян,
земята и без мен ще се върти, живот изпълнен с ярост и лъжи.
Замислям се дали ще мога в еднотипен ден да оцелея,
замислям се дали ще мога в света сложен песен да изпея...
Всеки лъже, че живота му харесва,
аз лъжа себе си дори,
лъжа се, че мога да успея,
лъжа се, но в лъжа ли да живея?
© Поли Все права защищены
за нещо по-добро !
Поздравления !