Животът и без друго е лъжа,
тогава нека с тебе да го споделя.
Нека се престорим, че сега започва
първата минута в любовта.
Нека се престорим, че е наша
истината за света.
Моля те да ме излъжеш,
че ще бъдем вечни,
че мечтите ще са безконечни.
Аз ще кажа, че ще те обичам
даже и отвъд смъртта,
ти ще се престориш, че разбираш
как се вярва в тленността.
Нека да живеем във илюзии,
нека вдъхновим и други като музи,
но да правим всичко скришно,
че без обич става твърде лично.
© Ива Все права защищены