Времеви линейни граници
проектират върху всеки от нас
печати различни,
от ДНК отпадъци.
Пространства паралелни.
Сблъсък на нива химерни.
Наложили изборът си вещ
сочат ти края, където да спреш.
И ангели всякакви
спомените прилежно трият.
В забрава оставаме,
в забрава ни сливат.
Незнаещи идваме,
търсещи отговорите верни.
Борим се със себе си
до изнемога изнервени.
Вкусили живота
с горчилка в устата.
Смъртта не била край.
Тогава... разкрийте лъжата...
© Валя Сотирова Все права защищены