Казвах ти, че те обичам,
но всъщност те лъжех.
Казвах го,
за да си повярвам сама,
но осъзнах,
че съм загубила сърцето си
и вече не мога да обичам!
Сега, когато знаеш това,
все още ли искаш да си с мен,
мислиш ли...
че можеш да си с човек без сърце?
© Хриси Цекова Все права защищены