Покрито е тялото ти с плат и харизма,
с дрехи ненужни и сенки на страст,
пленена от разума и магнетизма,
твой е умът ми, имаш цялата власт.
Очите ти топли и някак добри,
говорят за мир и вълнуваща лъст,
баланс завладяващ във тебе цари –
хармония нежна, без злоба и мъст.
Тишината събличаш бавно, красиво,
думите твои докосват без страх,
с желание сладко като вино пенливо,
словата ти пия със поглед аз плах.
Интелект покоряващ, омаен и благ,
леко танцуващ с фантазиите мои,
желая тъй силно да чуя те пак,
да вкуся живота по устните твои...
© Elizabeth Draxler Все права защищены