Люби ме страстно, всеотдайно,
раздавай се, тъй както аз го правя!
Бъди за мене билето омайно,
което ме възражда и взривява...
Създавай с мене своите мечти!
Отдавай ми се безгранично, диво!
По моя гръб оставай кървави следи!
Изпивай ме, като любовно пиво!
Люби ме истински! До края! До забрава!
Тъй както аз на теб ще се отдам!
Тъй сякаш само миг живот остава -
А може и така да е... Не знам...
02.04.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены