Любим да си на тъщата
За да си любим на тъщата –
царица трябва да е в къщата,
когато дойде ви на гости
(а тя не идва, щом са пости).
Обича сутрин, за закуска,
с чая бисквитки тя да хруска,
намазани със мармалад,
а после иска шоколад...
За обед, не е придирчива,
похапва патица тя, дива,
но да е сготвена от теб –
на МАМАН любимия ù зет.
А за неделя, зетко мили,
разходка в парка предложи ù,
памук купи ù, сладолед
и благ ще бъдеш зет кат мед.
© Валентин Добрев Все права защищены