Може...
да изпълня дните
пишейки...
До края на живота
рози
ще разцъфват,
може да съзреш в тях
себе си -
невероятна сила, свила се...
Аз и аромат
от венчелистчета...
Аз и зиме
с наметало снежно...
Лежерно
затаявам дъх в своя ъгъл
на ума си
или пък в болката...
любима...
© Мариола Томова Все права защищены
Пишеш много хубаво!