Любими,...
Вилнее в мене буйна
и изгаряща Жарава..
Защо така разгаря
страстно Любовта?
По-малко страстите
ми силно нажежава
и падат дрехи, мисли,
разум, скромността..
Ах,.Как силно те желая!
Като вихър си за мене!
Да споделим таз сладка
радост, трепет и мечта!
Да бъда твоят дъх и пламък,
от Любов сърце ми стене,
от милувки, сласт,пожари,
лумнал огън във кръвта!
Понесена в Екстаз,
омаен танц и ритъм,
тъй сливаме сърцата
и душите във захлас..
Не искам Полусън,
а не мога и да питам,
защо съм останала
безсилна и без глас.
.......................
Блажена съм, когато -
твоят Лик погледна!
Блажена съм, когато -
знам, че си до Мен!
Тъй радостна, честита,
Личиста и неземна...
Родена съм - за Теб,
роден си ти - за Мен!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Все права защищены